How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good انواع افزایش سرمایه شرکت سهامی خاص

انضباط در صورت‌های مالی و به روز شدن ارزش دارایی‌های شرکت

روش‌هایی همچون تجدید ارزیابی دارایی‌ها از آنجایی که عملاً پولی وارد شرکت نمی‌شود، صرفاً یک عملیات حسابداری برای اصلاح صورت‌های مالی شرکت محسوب می‌شود.

الف. حداقل تعداد اوراق بهاداری است که در هر نماد معاملاتی طی هر سفارش در سامانه ی معاملات وارد می شود. این رقم مضرب صحیحی از «واحد پایه معاملاتی متعارف» است.

۶- درخواست کتبی (به صورت اسکن شده و الصاق آن در پرونده الکترونیکی ) به تأخیر انداختن انتشار آگهی ثبت طرح صنعتی و تعیین مدت آن، در صورت تمایل؛

البته همان طور که گفتیم افزایش سرمایه از طریق مراجعه به اشخاص غیر شریک بلااشکال است و مشمول ممنوعیت ماده ۱۱۲ قانون تجارت نمی شود.

پس باید توجه کرد که مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع افزایش سرمایه به شرح زیر است:

پرداخت بقیه مبلغ اسمی سهام قسمت پرداخت نشده مبلغ اسمی سهام مذکور در ماده ششم برحسب احتیاجات شرکت در موعد یا مواعدی که طبق تصمیم هیئت مدیره تعیین می‌شود پرداخت می‌گردد و در این مورد هیئت مدیره وفق مواد ۳۵ تا۳۸ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت اقدام خواهد نمود.

د.شخصیت حقوقی است که برای افراد به معامله سهام میپردازد

............. ریال در تعهد می‌باشد. آقا/ خانم................. دارنده................. سهم که................ ریال پرداخت گردیده.............. ریال در تعهد می‌باشد. که مبلغ ریال بحساب جاری بانک شعبه واریز گردیده و بقیه در تعهد صاحبان سهام می‌باشد. ۷- مرکز اصلی شرکت: تهران.................... خیابان.................. میدان.................. کوچه........... پلاک................... ۸- مدت شرکت از تاریخ ثبت...................................... بمدت نامحدود........................... ۹- مدیران شرکت و اشخاصی که حق امضاء دارند.................................................... آقا/خانم به سمت رئیس هیئت مدیره آقا/خانم بهسمت نایب رئیس هیئت مدیره آقا/خانم به سمت مدیر عامل حق امضاء کلیه اوراق و اسناد تعهد آور از افزایش سرمایه تعهدی قبیل چک و سفته و برات با مهر شرکت معتبراست. ۱۰- نام مدیر عامل و حدود اختیارات آن در شرکت: نام مدیر عامل و اختیارات وی که در اساسنامه پیش بینی شده قید گردد. ............................................................................. ۱۱- بازرسان اصلی و علی البدل شرکت: آقا/خانم به سمت بازرس اصلی آقا/خانم به سمت بازرس علی البدل ۱۲- محل شعب فعلی شرکت در صورتیکه دارای شعبه است نام محل شعبه قید می‌گردد. و در صورتیکه فاقد شعبه است نوشته شود. ۱۳- اساسنامه شرکت مشتمل بر............................. ماده و............................... تبصره می‌باشد که در جلسه مورخ.................. مؤسسین شرکت به تصویب رسیده است. بتاریخ: محل امضاء شرکاء با مؤسسین.

وکیل متخصص دعاوی املاک و اراضی، بیمه، حقوق مهندسی و پیمانکاری

پرداخت هر نوع مالیات و حق بیمه و هر گونه حقوق دولتی مربوط به موضوع مشارکت بر عهده تمام شرکاء بوده و در مواردی که سندی به نام یک یا چند نفر از شرکاء باشد و در خصوص آن سند در هر زمان ولو پس از انحلال مشارکت به هر نحو و دلیلی مالیات یا حقوق دولتی تعلق گیرد یا دولت مطالبات حال شده به هر عنوانی ادعایی داشته باشد تمام شرکاء مسئول می باشند.

در صورتی که سهم الشرکه مذکور توسط برخی از شرکاء خریداری نشود یا موجودی حساب برای تسویه کفایت نکند نحوه تسویه با شریک مذکور در جلسه ای که اکثریت شرکاء حضور دارند تعیین تکلیف خواهد شد.

قابل ذکر است که نام تعیین شده از تاریخ تعیین، از تاریخ تعیین تا ثبت شرکت صرفا تا۲ ماه اعتبار داشته و پس از مهلت فوق اگر شرکت همچنان ثبت نشده باشد باید نسبت به تمدید نام در واحد تعیین نام اقدام نماید.

اعضای شرکت، مالکین دارایی آن شناخته نمی‌شوند. بلکه صرفاً به نسبت سهام خود، دارای حقوقی نسبت به شرکت خواهند بود. سهام‌دار نسبت به شرکت، حقوق و تعهداتی دارد. میزان این مسئولیت بسته به نوع شرکت، متفاوت است. هیئت مدیره

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *